Hoe bouw je content op?

Content/code is nog altijd het allerbelangrijkste voor zoekmachine optimalisatie! Er zijn heel veel dingen die moeten gebeuren wij hebben hier een aantal richtlijnen voor het optimaliseren van de content op een website. De 10 belangrijkste richtlijnen zijn:

Continue reading

JD IDEAL Gateway

JD IDEAL Gateway is een betaling gateway die u kunt gebruiken als u betalingen (oa. ideal & credit-cards & paypal) wilt laten uitvoeren op uw joomla website. De module en support zijn beide in het Nederlands

Continue reading

Scalable Vector Graphics (SVG)

Een nieuwe tweak om images op uw website sneller te verwerken. Scalable Vector Graphics (SVG) is een op tekst gebaseerde grafische taal die beelden met vector vormen, tekst, en embedded rasterafbeeldingen beschrijft.

Continue reading

Kleine PHP bestandsupload grootte

Als u ingelogd bent in uw back-end gaat u naar : Extensies >> Extensiebeheer dan komt er een menu aan de linkerkant van het scherm klik op de link "Waarschuwingen".

Continue reading

Gebruik een sterk wachtwoord

Gebruik een sterk wachtwoord voor je account(s). Een ideaal wachtwoord is lang (minimaal 15 tekens) en bevat letters, interpunctietekens, symbolen en cijfers. Een voorbeeld van een sterk wachtwoord is:

Continue reading

Controleer de back-end gebruikers

Tijdens de ontwikkeling van een website worden vaak testgebruikers aangemaakt met simpele wachtwoorden. Vaak krijgen deze gebruikers ook nog eens alle mogelijke rechten maar worden ze niet gewist wanneer de website online gaat.

Continue reading

Apple Touch Icon

Om je dus helder te positioneren op het smartphone of tablet bureaublad van je bezoekers, kan je zelf een icoon aanmaken. Als je voor ieder formaat apparaat een icoon wil verschaffen (een iphone is nou eenmaal kleiner dan een ipad) kies je voor een afbeelding van 114×114 pixels.

Continue reading

Favicon.ico

Favicon.ico bijna alle bekende browsers ondersteunen dit mini plaatje. Heeft u zo'n icoontje niet, dan krijgt u voor iedere bezochte pagina een foutmelding. Een favicon.ico moet een formaat hebben van 16 bij 16 pixels. Is het een ander formaat, dan wordt het genegeerd en ziet u dus niks.

Continue reading

Veel gebruikte web marketing termen

Je zet betaalde advertenties in bij zoekmachines, die bij een bepaalde zoekterm getoond worden, oftewel betaalde zoekmachineplaatsing. Las een leuk artikel op zoeken en vinden vond het de moeite waard om te delen met jullie!

Continue reading

RSSeo

RSSEO is een erg handige Joomla! SEO uitbreiding met handige tools die u toestaan om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Steeds vaker worden CMS gebruikt om websites sneller en gemakkelijker te bouwen,

Continue reading

Gratis templates

Er zijn natuurlijk online genoeg gratis templates voor uw website te vinden echter is er vaak weinig of geen ondersteuning voor de template,of deze zit vol met seo van de designer. Wij zijn van mening dat de standaard templates van Joomla! zeker niet onder doen met de meeste gratis templates tevens vind u online veel info en oplossingen voor deze gratis Joomla! templates.

Continue reading

Kwaliteit Code

Hoog scoren in Google is vrij eenvoudig en heeft veel te maken met toegankelijkheid en kwaliteit. Als de website toegankelijk is en de code van de website voldoet aan de standaarden dan scoort een site direct veel hoger.

Continue reading

Backup Backup

Maak tijdig en regelmatig een volledige back-up van uw website & bestanden en database. Wordt uw website gehackt dan kunt u snel uw meest recente back-up terug zetten en bent u snel weer online.

Continue reading

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters. Joomla.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of the Joomla! project Powered by Xara Hosting