RSFirewall

Deze extensie is er eentje die niet mag ontbreken in uw Joomla! installatie!!! RSFirewall van rsjoomla.com is een zeer uitgebreide en geavanceerde Joomla! beveiligings-service die u kunt gebruiken om uw Joomla! website te beschermen tegen aanvallen van hackers.
rsfirewall Deze extensie is er eentje die niet mag ontbreken in uw Joomla! installatie!!! RSFirewall van rsjoomla.com is een zeer uitgebreide en geavanceerde Joomla! beveiligings-service die u kunt gebruiken om uw Joomla! website te beschermen tegen aanvallen van hackers.

Hou ongenode gasten buiten de deur en behoud de volledige controle over uw website
rsjoomla
rsjooomla1
  • Bescherm uw website tegen RCE kwetsbaarheden
  • Scan uw bestanden op malware
  • Brute force bescherming
  • Controleert Joomla! core bestanden op integriteit
  • Beschermt administrator accounts
  • Verhoog de beveiliging van uw website
  • Controleerd bestanden en mappen op rechten
  • Blokkeer de toegang uit specifieke landen
  • IPs die je website aanvallen automatisch blokkeren


Meteen kopen Bekijk demo

Blijf beschermd via SQL, XSS en LFI filters

Waarom het risico lopen en de integriteit van uw website op het spel zetten wanneer u het beveiligingsniveau met een paar simpele muisklikken kan verhogen? SQL, PHP, LFI, XSS, bekende malware - RSFirewall! zal bieden alle bescherming die u nodig hebt. Het zal zelfs geüploade bestanden controleren.

Database controleren

Het bevat ook een kleine, maar nuttige functie die is ingesteld om alle database tabellen te controleren. Als er iets out-of-place is ontdekt, zal het proberen om deze automatisch op te lossen via standaard MySQL fix functies (wij vinden deze optie erg handig).

Systeem logs

Ze biedt een ingebouwde systeem log, daarmee kunt u eenvoudig zien of de veiligheid relevante maatregelen zijn uitgevoerd . Het enige wat u hoeft te doen is selecteer u de logs in kwestie en klik op of de blacklist of toevoegen aan whitelist. U kunt het zelfs zo instellen dat u een e-mailbericht ontvangt als er een potentiële bedreiging is geweest.

Wat vinden wij ervan?

We kunnen eigenlijk niets anders dan RSJoomla firewall een dikke te geven en aan te bevelen aan iedere joomla! gebruiker.

RSJoomla.com

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters. Joomla.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of the Joomla! project Powered by Xara Hosting